Interjúk Budapesten
szeptember 24-én

Ön beteg gondozó, és változásra vágyik a szakmai életében? A Trinity Healthcare olyan embereket keres, mint Ön. Interjúk a munkáltatóval Budapesten, Szeptember 24-én! Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megvitassuk az ajánlatot, és felkészítsük egy interjúra a munkáltatóval!

Miért Írország?

A legtöbb Írországban élő ember nem fogja fel, milyen szerencsések, hogy ezen az Atlanti-óceán közepén, Európa nyugati részén lévő kis szigeten élhetnek.

Gyorsan növekvő gazdaságával, 4% -os munkanélküliséggel, hihetetlen tájképekkel és a világ leg barátságosabb embereivel, akikkel valaha találkozott, ez az egyik legjobb hely a világon, melyet otthonnak hívhat.

Trinity Healthcare Ajánlat

Képesített gondozóknak: €10 órabér és további 30% plusz vasárnapokon

Magasabb fizetési arány a minimum 2 éves ápoló otthonos tapasztalattal (vagy többel) rendelkező pályázók számára: €10.50 órabér és további 30% plusz vasárnapokon

A személyzetet a teljes 12 órás műszakért fizetik, a szüneteket nem vonjuk le

2.5 százalékos fizetés emelés az első ledolgozott év után

Fizetett repülőjegy és 3 hetes szállás, ha Ön ezt igényeli

Szükség esetén kölcsönt biztosítunk a szálláshely foglalódítjának fizetéséhez

Tea / kávé / kenyér-vaj / forró leves minden nap biztosított

A St. Doolaghs-ban nincs egyenruha követelmény

JELENTKEZZEN MOST

A St Doolagh’s Park Care és Rehabilitációs Központról

A St. Doolagh’s Park Care & Rehabilitációs Központ olyan lakosokról/páciensekről gondoskodik, akik hosszú vagy középtávú gondozást igényelnek az elsődleges diagnózis szerinti agykárosodás miatt. Néhány lakosuk csupán középtávú ellátást igényel, mielőtt egy másik ápolási fázisba lépnek, mint például az önálló élet támogatással (Assisted Independent Living).

A St. Doolaghs Park lakóinak igényeit a legmagasabb szintű, személyközpontú gondozással és szolgáltatásokkal elégítik ki. Multidiszciplináris csapatuk egyéni gondozási és rehabilitációs tervet dolgoz ki minden lakó számára, ezzel biztosítva a legmagasabb szintű ellátást, és a személyes eredmények elérését.

A St. Doolagh's Parkban 72 egyszemélyes hálószoba található, melyek egyedi bútorokkal, vezeték nélküli hívórendszerrel és saját magán telefonnal felszereltek. Minden szoba úgy lett kialakítva, hogy könnyű hozzáférést biztosítson, és szükség esetén megkönnyítse a zuhanyozás/tisztálkodással való segítséget. A lakosok biztatva vannak, hogy személyes tárgyakat hozzanak magukkal új lakóhelyükre. Ezek segítenek abban, hogy a velünk való tartózkodás boldog legyen. Minden lakójuknak joga van a magánélethez, és a legnagyobb tisztelettel és méltósággal kezelik őket

Követelmények/Elvárások

Az Ön angol nyelv szintje minimum B1 szinten kell legyen – közép szint

Ön elvégzett egy releváns, beteg ápolással kapcsolatos kurzust

Minimum 6 hónapos tapasztalat egy egészségügyi környezetben

Önnek lehetősége és ideje van egy face-to-face, személyes interjún részt venni Szeptemberben Budapesten

Szenvedély az idős betegekkel való munkához

Helyszín

A St. Doolagh's Park egy célszerűen épített ápoló és rehabilitációs központ, amely a Malahide út melletti parkos területen, Malahide Village és Swords, A Dublin Airport és az M1-es autópálya közelében található.

Rendszeres buszjáratot biztosítanak A St. Doolagh’s Park bejáratától Dublin központjába.